Webfejlesztés

Cégünk az egyedi szoftverek fejlesztése mellett megalakulása óta foglalkozik webes rendszerek kivitelezésével. Sok más webfejlesztő cégtől eltérően az udStudio a webalapú alkalmazások fejlesztésekor is a minőséget és az egyediséget tartja szem előtt.

Webes fejlesztéseink során a megrendelőinknek nem csak egy marketing célú weblap létrehozását ajánljuk, hanem annak felépítését és tartalmát a cég üzletmenetébe integrálva próbáljuk megvalósítani. így az általunk fejlesztett weblapok általában többek annál, mint amit a felhasználók a böngészés közben látnak, hiszen egy olyan háttér-funkcionalitást is biztosít a megrendelő számára, amellyel a weboldal valóban hasznos tevékenységet tud ellátni a cég életében.

Webes alkalmazásaink sebességéről, biztonságáról és használhatóságáról általában egy olyan adatbáziskezelő szoftver gondoskodik, amely tudásában és performanciájában minden igényt kielégít.

Megrendelőink weblapjának grafikai munkálatait, ide értve a tervezést és a kivitelezést is általában az udStudio munkatársai végzik.

Kérjük tekintse meg referenciáinkat!
Karitatív és média terület. Ide olyan linkeket teszünk, amelyek fontosak nekünk vagy amelyekre partnereink, barátaink megkérnek, hogy szerepeltessük weboldalunkon.